• Snelle verzending 1-3 dagen
  • Gepersonaliseerde troostgeschenken
  • Handgemaakt in eigen studio
  • Gratis verzending >75,-
  • Afhalen mogelijk

OVER ONS


 

Bij Mijn Laatste Deken zijn we 24/7 aan het ontwerpen, fantaseren, ontwikkelen én nieuwe manieren aan het bedenken om persoonlijke verhalen te vertellen door middel van de mooiste items te borduren met naam, initialen of speciale boodschap voor je dierbare.

 

Wat geef je een dierbare die te maken krijgt met een groot verlies? Wat geef je iemand bij overlijden? Of aan wat voor soort troost cadeau heb jij zelf behoefte als je dierbare is overleden? Deze vraag stellen mensen zich vaak af als ze iets verdrietigs meemaken of van dichtbij zien gebeuren.

 

Alle items van Mijn Laatste Deken worden met liefde door ons gemaakt in Nederland. Het borduren van de producten doen wij in onze eigen studio. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Wij besteden aan elk product evenveel aandacht en zorg! 

 

Wij zijn er van overtuigd dat een gepersonaliseerd geschenk het meest waardevolle geschenk is. Uniek en ook 100% persoonlijk. Ons assortiment zal stapje voor stapje uitbreiden met de mooiste handgemaakte items. Speciale wensen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!


Liefs, 
Mijn Laatste Deken